Beter gevonden worden

Het gaat niet vanzelf. Wij helpen je om beter gevonden te worden.
g
Verbeter je vindbaarheid in de onbetaalde zoekresultaten van Google en andere zoekmachines

Wil je beter gevonden worden in de gratis zoekresultaten?

Om zichtbaar te worden in de gratis resultaten van zoekmachines, ook wel de natuurlijke- of organische- genoemd, heb je een website nodig die voldoet aan alle technische- en content vereisten. Wij helpen door te adviseren over deze technische- en content vereisten en dragen zorg voor het verder verlagen van mogelijke drempels om de kans op zichtbaarheid te vergroten.

Verbeter je zichtbaarheid binnen de betaalde zoekresultaten

Wil je effectief zoekmachine advertenties inzetten?

Je wilt graag meer gericht verkeer vanuit zoekmachines en wilt daarbij gebruik maken van zoekmachine advertenties. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Of je maakt al gebruik van Google of Bing Ads, maar je hebt het gevoel dat de campagnes niet optimaal zijn? Wij helpen met het opzetten, analyseren en optimaliseren van Google Ads en Bing Ads campagnes.

y
k
Kom in contact met klanten uit de buurt

Betere lokale vindbaarheid?

Merk je dat jouw website en bedrijf niet goed gevonden wordt in de regio? Wil je in contact komen met (nieuwe) klanten in de omgeving maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn en/of hoe je moet beginnen? Wij kunnen helpen bij het verbeteren van jouw zichtbaarheid in de buurt en zorgen voor meer bezoekers en klanten uit de directe omgeving.

Gedegen zoekwoorden onderzoek is de basis voor relevante zichtbaarheid en content focus

Op welke woorden (content) moet je zichtbaar zijn?

Je hebt een mooie website met genoeg content maar toch word je niet gevonden op voor jouw belangrijke onderwerpen, jouw producten of jouw diensten. Wij zorgen voor een uitgebreid woorden onderzoek om in kaart te brengen of je wel of niet goed omgaat met het aanbieden van content en wat je kunt doen om wel vindbaar te worden op relevante content.

k

Wil je ook beter gevonden worden? Neem contact met ons op!