Zonder leads geen klanten

Lead generatie campagnes

Om meer klanten en meer omzet te realiseren kunnen aparte campagnes opgezet worden die gericht zijn op het binnenhalen van leads. Wij kunnen helpen bij het opzetten van campagnes gericht op lead generatie waarbij van verschillende middelen gebruikt word gemaakt.

Meer bezoekers omzetten naar meer klanten

Conversie optimalisatie

Meer verkeer naar de website is natuurlijk fantastisch, maar het betekent in veel gevallen niet dat het leidt tot meer conversies. Wanneer je een toename in verkeer, betaald of onbetaald, weet te vertalen naar meer leads en mogelijk meer conversies dan is conversie optimalisatie de manier om dat te doen. Wij kunnen helpen bij het analyseren, testen en verbeteren van de website zodat meer bezoekers uiteindelijk klant zullen worden.

Effectief omgaan met budget

Realiseer meer met minder

Om van een bezoeker een mogelijke klant te maken, heb je een optimaal ingerichte website nodig en is het van belang continue landingspagina’s en advertenties te testen. Het is net zo belangrijk om relevante en effectieve campagnes op te zetten, of het nu zoekmachine adverteren of social media adverteren betreft. Wij kunnen helpen bij het opzetten van campagnes die zorgen voor een beter resultaat met minder budget.