Gericht adverteren op de mobiele gebruiker

Mobiel adverteren

Bereik mensen wanneer zij gebruik maken van hun mobiel. Of zij nu websites bezoeken of Apps gebruiken, het is mogelijk om deze gebruikers specifiek te bereiken. Wij kunnen helpen bij het opzetten van mobiele campagnes waar rekening gehouden wordt met mobielvriendelijke landingspagina’s, mobiel vriendelijke advertenties en advertentie mogelijkheden.

Optimaal communiceren met de mobiele gebruiker

 Mobiele website optimalisatie

Een responsive website betekent nog geen mobielvriendelijke website. Wanneer je de gebruiker de juiste content voor het juiste apparaat wilt tonen zul je daar rekening moeten houden tijdens de bouw van je website. Wij kunnen helpen met het opzetten van mobielvriendelijke landingspagina’s. Deze pagina’s helpen bij het nog effectiever verbeteren van de mobielvriendelijkheid van jouw website.

Bereik mensen wanneer zij gebruik maken van een App

App marketing

Legio mensen maken gebruik van Apps op hun mobiel. Of het nu nieuws Apps of Game Apps zijn er zijn altijd mogelijkheden om ook die gebruikers te bereiken. Wij kunnen helpen bij het gericht adverteren binnen Apps op basis van doelgroepen, onderwerpen en gedrag om zo in contact te komen met nieuwe bezoekers, nieuwe leads en mogelijk nieuwe klanten.