Home|Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media valt niet meer weg te denken uit de marketing-mix. Op creatieve wijze helpen wij bedrijven met tekst, afbeeldingen en video zeer specifieke doelgroepen bereiken.

Wij bieden de volgende Social Media-diensten aan:

  • Opzetten en optimaliseren van bedrijfspagina’s op social media
  • Social media content creatie
  • Social media advertentie campagnes

Adverteren op Social Media

Met social advertising krijg je meer aandacht voor jouw merk, producten en diensten op verschillende social media platformen.

Wij helpen bedrijven bij het opzetten van aantrekkelijke effectieve social media campagnes op onder andere Facebook, LinkedIn en TikTok voor meer volgers, bezoekers, leads en klanten.

Social Media content creatie

Van begin tot eind ontzorgen wij bedrijven. Van het opzetten en optimaliseren van pagina’s op verschillende social media kanalen tot het plaatsen en promoten van berichten.

Onze social media specialisten kunnen het volledige social media beheer van jouw pagina’s overnemen. Het betekent dat wij berichten plaatsen, resultaten in de gaten houden en opvallende zaken delen zodat wij goed kunnen inspelen op ontwikkelingen. Voorbeelden zijn onderwerpen die viraal gaan. Een goed samenspel is enorm belangrijk.

Wij hebben ervaring met alle bekende social mediakanalen en zullen je goed adviseren over het wel of niet inzetten ervan.

Gerelateerde diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen