Video Marketing

Vergroot je naamsbekendheid effectief bij de juiste doelgroepen
g
Na Google de grootste zoekmachine ter wereld

Video adverteren via Youtube

Dagelijks worden er zeer veel video’s via Youtube bekeken. Inmiddels is het bereik zelfs groter dan het ‘normale’ tv kijken. Youtube biedt alleen veel meer mogelijkheden om jouw video (commercial of niet) onder de aandacht te brengen bij mensen die voldoen aan de door jouw gestelde voorwaarden. Wij kunnen helpen om optimaal video advertenties in te zetten.

Vergroot je bereik met Facebook

Video adverteren via Facebook

Facebook biedt zeer interessante mogelijkheden om in contact te komen met potentiƫle klanten op basis van gedrag, demografie en interesses. Wanneer je video advertenties zeer specifiek inzet kun je je bekendheid vergroten bij relevante doelgroepen. Wij kunnen helpen om video advertenties voor Facebook op de beste manier in te zetten.

y
k
Op ieder moment jouw commercial in beeld

Video adverteren via andere kanalen

Naast de twee grootste netwerken ter wereld zijn er nog vele duizenden andere websites en netwerken die de mogelijkheid bieden om jouw video advertentie onder de aandacht te brengen. Wij kunnen helpen om potentiƫle klanten te bereiken met video advertenties.

Lokaal en landelijk adverteren met digitale abri’s

Digital out of home (DOOH)

Niet zo lang geleden was het alleen mogelijk om met posters (lokaal en landelijk) te adverteren met behulp van abri’s. Langzaam maar zeker worden de abri’s vervangen door digitale varianten en is het mogelijk om flexibele te adverteren gelijk aan visueel adverteren op het web. Wij kunnen helpen bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het opzetten van digital out of home campagnes.

k

Meer weten over Video Marketing? Neem contact met ons op!