Home|Facebook ads

Facebook ads

Facebook is één van de grootste platformen ter wereld. Door het enorm grote bereik en de manier waarop je je ideale klanten op basis van interesse en gedrag kunt bereiken maakt Facebook Ads voor veel bedrijven zeer aantrekkelijk.

Met onze kennis en ervaring helpen wij jou graag bij het inzetten van Facebook ads om specifieke doelgroepen te bereiken.

  • Adverteren op basis van interesse en gedrag
  • Vergroten van merk en product bekendheid

  • Keuze uit meerdere doelstellingen

Wat zijn Facebook advertenties?

Facebook Ads maakt het mogelijk om advertenties te tonen binnen het netwerk van Facebook (Facebook en Instagram). De advertenties kunnen optimaal aangepast worden aan alle apparaten zodat gebruikers ze altijd kunnen zien; of ze nu via een mobiel, tablet of computer inloggen op Facebook.

Je kunt bij Facebook Ads kiezen uit een advertentie met afbeeldingen en video met of zonder tekst. Zo breng je jouw merk identiteit goed over en kun je makkelijker inspelen op andere advertenties en commercials die actief zijn.

Facebook Ads zet je in om meer leads of klanten binnen te halen, maar ook om zichtbaarheid te creeren bij je doelgroep of je community te vergroten. Gedurende de campagne heb je genoeg mogelijkheden om precies te zie hoe de campagne verloopt. Op basis daarvan worden campagnes verder geoptimaliseerd.

Waarom Facebook advertenties?

De belangrijkste reden om gebruik te maken van Facebook advertenties is omdat jouw doelgroep zeer waarschijnlijk te vinden is op Facebook!

Met een marktaandeel van 62,22% is Facebook voor bijna ieder bedrijf interessant. Naast het gigantische bereik van het platform zijn er nog een aantal andere redenen om te investeren in Facebook advertenties.

  • Adverteren is vergeleken bij andere advertentiemogelijkheden relatief goedkoop
  • De resultaten van een Facebook campagne zijn snel zichtbaar
  • Je krijgt meer inzicht in je doelgroep aan de hand van overzichtelijke rapportages

Facebook Ads bij Online presence

Wij helpen je graag met het opzetten en verbeteren van je Facebook campagnes. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met het opzetten en optimaliseren van campagnes.

Gerelateerde diensten

Social Media adverteren

Social Media marketing

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen