Home|Online adverteren

Online adverteren

Online adverteren maakt bij steeds meer bedrijven standaard onderdeel uit van hun marketing-mix. Het is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken, meer naamsbekendheid op te bouwen en meer websiteverkeer te realiseren.

Wij helpen je graag met (kosten) efficiënt adverteren op allerlei verschillende kanalen zodat potentiële klanten sneller bij jouw bedrijf terechtkomen!

Wij bieden de nodige belangrijke diensten aan:

  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Display en Video adverteren

  • Social Media adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel: zoekmachine adverteren. Dit is het inkopen van advertentieruimte in zoekmachines via Google Ads en Microsoft Ads. De advertenties zijn duidelijk zichtbaar als betaalde resultaten in de zoekresultaten.

Zoekmachine adverteren maakt het mogelijk om zeer gericht in te spelen op de intentie van je doelgroep: zij geven het zelf aan! Het is niet voor niets een zeer populair en succesvol medium.

Meer over zoekmachine adverteren

Display advertising

Display advertising betekent adverteren op websites met banners, afbeeldingen, video en audio-advertenties. Binnen het netwerk van Google is het mogelijk gebruik te maken van verschillende campagne types om met met display advertenties allerlei doelgroepen te bereiken. Buiten het netwerk van Google zijn er uiteraard nog veel meer mogelijk om gebruik te maken van display advertising.

Meer over display advertising

Video advertising

De consumptie van online videocontent groeit hard. Naast dat beelden beter opvallen dan tekst, nemen onze hersenen deze ook beter op. Visuele content wordt namelijk 60.000 keer sneller verwerkt door de hersenen dan tekst! Op kanalen als YouTube en Facebook kun je hier gebruik van maken door video advertenties in te zetten.

Meer over video advertising

Social media adverteren

Het gebruik van social media is in de afgelopen jaren geëxplodeerd. Steeds meer mensen maken gebruik van verschillende social media kanalen om leuke onderwerpen, bedrijven of mensen te volgen of zelf veel content te delen. Omdat het bereik enorm is en erg gericht op visuele content is het voor adverteerders ook erg interessant om hun bedrijf of producten onder de aandacht te brengen. Social media-advertenties zijn vaak heel gericht, relevant en persoonlijk.

Wij helpen bedrijven bij het opzetten van aantrekkelijke campagnes voor onder andere Facebook, LinkedIn en TikTok voor meer volgers, bezoekers, leads en klanten.

Meer over adverteren op social media

Online adverteren door Online Presence

Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste online advertentie-mix. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de relevante mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met de gewenste diensten. Tijdens de samenwerking blijven wij constant optimaliseren om jouw strategie zo succesvol mogelijk te maken.

Gerelateerde diensten

Zoekmachine adverteren

Social media adverteren

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak