Home|Content creatie

Content creatie

Voor pakkende, overtuigende teksten ben je bij ons aan het juiste adres. Onze tekstschrijvers zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk is met vlotte teksten die speciaal voor jouw lezers zijn geschreven.

Wij bieden de volgende content creatie diensten aan:

  • Schrijven of herschrijven van website teksten

  • Schrijven van social media posts

  • Zoekmachine vriendelijke content schrijven

Wat is content creatie?

Met content creatie, zoals wij dat doen, wordt bedoeld het het schrijven van teksten voor commerciële doeleinden bedoeld. Deze teksten zijn dus bedoeld om klanten te werven. Ze moeten overtuigend en pakkend genoeg zijn om te zorgen dat de lezer in actie komt. Deze volgende stap in de marketing-funnel ziet er natuurlijk voor ieder bedrijf anders uit. Misschien is het de bedoeling dat de lezer jouw product gaat aanschaffen, of bied jij een dienst aan waar je de lezer enthousiast voor wilt maken. Wat het doel ook is, het gedrag van de lezer is altijd te beïnvloeden met een goed geschreven tekst.

Met goede en zoekmachinevriendelijke teksten zorg je voor meer en een betere online presence.

Het belang van goede teksten voor SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of pagina’s in de organische resultaten van een zoekmachine. Door het optimaliseren van je website content voor bezoekers en zoekmachines vergroot je je kansen om hoger te scoren voor relevante zoekwoorden en zinsdelen, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Goed geschreven teksten kunnen aanzienlijk bijdragen aan de vindbaarheid van een website binnen Google. Deze teksten, die geoptimaliseerd zijn voor de gebruikersintentie en met het oog op SEO, combineren waardevolle content voor bezoekers, de optimalisatie voor belangrijke zoektermen en relevante informatie rondom gezochte onderwerpen.

De basis van deze teksten ligt bij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Op welke zoektermen zoekt mijn doelgroep? De kern ligt bij een simpel gegeven: zorg ervoor dat de lezer én Google begrijpen welke boodschap je wilt overbrengen.

Het belang van goede copywriting

Goede teksten zijn de basis van jouw communicatie met potentiële en bestaande klanten. Zonder leesbare, foutloze teksten kom je al snel onbetrouwbaar over. Je wilt de lezer naar een bepaald doel leiden.

Teksten kunnen ervoor zorgen dat de lezer rechtstreeks naar dit doel toe gaat, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de lezer afknapt en nooit meer terugkomt.

Wij hebben veel ervaring met schrijven van aansprekende teksten. Of het nu gaat om blog- of nieuwsartikelen, advertorials of social media posts, wij zijn er in thuis.

Content creatie door Online Presence

Wij helpen je graag met content creatie. Of het nu gaat om de product omschrijvingen van je website of structureel met social media berichten. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met de gewenste diensten. Tijdens de samenwerking blijven wij constant optimaliseren om jouw strategie zo succesvol mogelijk te maken.

Gerelateerde diensten

Social Media marketing

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen