Eén bezoek hoeft niet direct te converteren

Remarketing met Google Ads

Spreek mensen nogmaals aan na een website bezoek, wanneer zij in aanraking zijn geweest met een advertentie in het netwerk van Google. De kans dat iemand direct converteert is niet zo groot en daarom is het belangrijk om niet slechts eenmaal met een potentiële klant contact te hebben. Wij kunnen helpen bij het slim inzetten van remarketing en prospecting met Google Ads.

Zichtbaar binnen de betaalde zoekresultaten

Remarketing met Display

Potentiële klanten vaker met jouw advertentie, dus met jouw bedrijf, producten en diensten, in aanraking laten komen ongeacht welke website zij hebben bezocht is de kern van remarketing met Display. Wij kunnen helpen bij het effectief inzetten van remarketing met Display.

Kom in contact met klanten uit de buurt

Remarketing met Social Media

Op basis van gedrag, demografie en interesses is het mogelijk in contact te komen met potentiële klanten via social media. Remarketing met social media geeft er een extra dimensie aan door mensen die jouw website hebben bezocht, of daar op lijken, aan te kunnen spreken met jouw advertenties. Wij kunnen helpen met het bepalen van een goede remarketing strategie voor social media.

[no_call_to_action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” grid_size=”75″ type=”normal” show_button=”yes” button_hover_animation=”default” button_target=”_self” button_icon_pack=”” background_color=”#62bc48″ border_color=”#62bc48″ box_padding=”54px 0px 54px 0px” button_text=”Contact opnemen” button_link=”https://www.onlinepresence.nl/contact/” button_text_color=”#62bc48″ button_background_color=”#ffffff”]

Meer weten over Remarketing? Neem contact met ons op!

[/no_call_to_action]