Home|Remarketing

Remarketing

Remarketing of retargeting hebben dezelfde betekenis.

Het is een vorm van online adverteren waarbij je advertenties laat zien aan mensen die je website al een keer hebben bezocht

  • Je richt je op mensen die bewezen interesse hebben
  • Goedkope(re) manier om te adverteren
  • Effectief onderdeel van customer journey

Wat is remarketing?

Je bezoekt een website, bekijkt een video op Youtube, reageert op een Facebook post, en vervolgens krijg je een of meerdere keren een advertentie te zien van dat bedrijf.

Dat is remarketing.

Is het storend? Niet wanneer het goed is opgezet. Het heeft geen zin om iemand een advertentie te tonen voor een product of dienst terwijl dat net is gekocht. Daarom zorg je er voor dat mensen die een bepaalde actie hebben uitgevoerd worden uitgesloten van verdere communicatie. Er blijven genoeg mogelijkheden over om mensen die interesse hebben getoond een advertentie te tonen, al dan niet met een speciale aanbieding.

Remarketing kun je laten plaatsvinden voor specifieke campagnes (Facebook advertenties gezien) voor specifieke producten (blauwe sneaker bekeken) voor bepaalde kanalen (website bezocht via seo) enzovoort. Pak je remarketing slim aan dan zorg je eerder voor nieuwe leads of klanten.

Gerelateerde diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen