Home|Google ads

Google ads

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Vroeger stond het bekend als Google Adwords.

Zoekadvertenties zijn de meest bekende en gebruikte campagnes binnen Google Ads. Zoekadvertenties worden weergegeven aan potentiële klanten die binnen Google aangeven op zoek te zijn naar producten, diensten of informatie.

Wij bieden de volgende Google Ads-diensten aan:

Wat is Google Ads?

Google Ads (voorheen AdWords) is en een dienst van Google waarmee je in hun netwerken adverteert. Het biedt je de mogelijkheid om een betaalde advertentie in de zoekresultaten te tonen om zo jouw doelgroep direct te bereiken.

De betaling verloopt via een Pay-Per-Click model (PPC). Dat betekent dat je betaalt per keer dat er op je advertentie wordt geklikt. Hoe meer concurrentie er is op een zoekterm, hoe groter de kans is dat je een hogere prijs moet betalen per klik (Cost Per Click ook wel CPC) zal zijn. De beste zoektermen voor jouw advertenties bepaal je met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en in de praktijk.

Waarom Google Ads?

Wij zijn van mening dat Google Ads echt één van de belangrijkste onderdelen is van je marketingmix. Je bent verzekerd van relevane zichtbaarheid en verkeer en kunt dat direct inkopen. Zet je het goed in dan is het een goede tool om jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid snel te vergroten.

Met betaalde advertenties bereik je je doelgroep binnen no time. Met behulp van de juiste zoekwoorden, advertentieteksten en een breed scala aan instellingen kun je namelijk op het juiste moment én op de juiste plek aanwezig zijn. Je speelt in op de specifieke zoekintentie van jouw doelgroep omdat jouw website alleen naar boven komt als er gezocht wordt op een bepaalde term. Op deze manier ga jij zeer efficiënt met je marketingbudget om. Elke keer als iemand op je advertentie link klikt betaal je daarvoor. Het zou zonde zijn om je link te laten zien aan mensen die wellicht klikken maar niet de door jou gevraagde (koop)intentie hebben. Door middel van goed onderzoek en de juiste instellingen kun je dit met Google Ads gemakkelijk voorkomen.

Omdat Google Ads zo veelzijdig is en het makkelijk is om fouten te maken is een goede ervaring extreem belangrijk. Goed dat wij bij Online Presence als meer dan 20 jaar ervaring hebben met Google Ads / Google AdWords!

Google Ads bij Online presence

Wij helpen je graag met het optimaal inzetten van Google Ads en Bing Ads. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met de gewenste diensten. Tijdens de samenwerking blijven wij constant optimaliseren om jouw strategie zo succesvol mogelijk te maken.

Andere diensten

Microsoft Ads

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen