Home|Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Je hebt je website gelanceerd en je content optimalisatie uitgerold. Nu is het tijd om linkbuilding in zetten om je online autoriteit naar een ander niveau te tillen: je besteedt linkbuilding uit aan ons.

Wij helpen bedrijven met linkbuilding om hun online presence te verbeteren binnen zoekmachines.

Welke linkbuilding diensten bieden wij?

 • Altijd maatwerk linkbuilding
 • Zoekwoord analyse en strategie

 • Link audits

 • Concurrentie analyse

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding verzamel je links van externe websites. Je zorgt er dus voor dat andere websites naar jouw website gaan linken. Op deze manier laat je aan Google zien dat je betrouwbaar bent op een bepaald gebied waardoor je beter kan concurreren binnen de zoekresultaten.

Hoe meer relevante en waardevolle links naar jouw website, hoe groter de kans dat je betere posities verkrijgt. Google heeft bevestigd dat het linkprofiel één van de top 3 ranking factoren is.

Werken aan linkbuilding zal dus veel effect hebben op jouw positie in Google.

Hoe krijg je meer links?

Er zijn verschillende manieren om meer links te verzamelen.

 • Zelf links toevoegen

Je kunt een begin maken met linkbuilding door zelf verwijzingen naar jouw website te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij verschillende online bedrijfsgidsen of in de reacties van relevante blog artikelen.

 • Links vragen

Een andere manier van het verkrijgen van links is het benaderen van relevante websites met de vraag of zij naar jouw website willen linken. Dit is vrij lastig omdat het veel tijd kost. Website-eigenaren weten dat een link waarde heeft en zullen dan ook vaak een vergoeding vragen voor het linken.

Het wordt iets makkelijker wanneer websites over jou hebben geschreven en je naam hebben vermeld maar geen link hebben toegevoegd. Je kunt dan vragen of zij dat alsnog willen doen.

 • Backlinks verdienen

Links kun je natuurlijk ook verdienen door écht waardevolle content te publiceren. Wanneer je unieke of waardevolle content maakt en het deelt met redacties of journalisten dan is de kans aanwezig dat zij gebruikmaken van jouw content en een link toevoegen naar jouw website of een specifieke pagina.

 • Backlinks kopen

De laatste manier om meer links te krijgen is het kopen van artikelen en links. Juist omdat steeds meer websites geld vragen voor het plaatsen van content of een link is het een waardevolle aanvulling om relevante autoriteit op te bouwen.

Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit

Je zou denken; hoe meer links er naar mijn website verwijzen, hoe beter. Dit ligt tegenwoordig echter een stuk genuanceerder. Google hecht veel meer waarde aan links van hoge kwaliteit. Dit zijn bijvoorbeeld links die afkomstig zijn van websites met een hoge autoriteit. Daarom is het belangrijk om goed onderscheid te maken in de websites waarmee je gelinkt zou willen zijn.

Linkbuilding uitbesteden aan Online presence

Wij helpen je graag met het strategisch inzetten van linkbuilding. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met de gewenste diensten. Tijdens de samenwerking blijven wij constant optimaliseren om jouw strategie zo succesvol mogelijk te maken.

Andere diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

 • Altijd een vast aanspreekpunt

 • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

 • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen