Video adverteren via YouTube

Dagelijks worden er zeer veel video’s via Youtube bekeken. Inmiddels is het bereik zelfs groter dan het ‘normale’ tv kijken. Youtube biedt alleen veel meer mogelijkheden om jouw video (commercial of niet) onder de aandacht te brengen bij mensen die voldoen aan de door jouw gestelde voorwaarden. Wij kunnen helpen om optimaal video advertenties in te zetten.

Video adverteren via Facebook

Facebook biedt zeer interessante mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten op basis van gedrag, demografie en interesses. Wanneer je video advertenties zeer specifiek inzet kun je je bekendheid vergroten bij relevante doelgroepen. Wij kunnen helpen om video advertenties voor Facebook op de beste manier in te zetten.

Video adverteren via overige kanalen

Naast de twee grootste netwerken ter wereld zijn er nog vele duizenden andere websites en netwerken die de mogelijkheid bieden om jouw video advertentie onder de aandacht te brengen. Wij kunnen helpen om potentiële klanten te bereiken met video advertenties.

Digital out of home (DOOH)

Niet zo lang geleden was het alleen mogelijk om met posters (lokaal en landelijk) te adverteren met behulp van abri’s. Langzaam maar zeker worden de abri’s vervangen door digitale varianten en is het mogelijk om flexibele te adverteren gelijk aan visueel adverteren op het web. Wij kunnen helpen bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het opzetten van digital out of home campagnes.

Wil je ook sky high met je online marketing?

Online Marketing bureau Online Presence helpt je verder groeien.
Neem contact op