Home|Video advertising

Video advertising

De consumptie van online videocontent groeit hard. Naast dat beelden beter opvallen dan tekst, nemen onze hersenen deze ook beter op.

Visuele content wordt namelijk 60.000 keer sneller verwerkt door de hersenen dan tekst! De hoogste tijd dus om video advertising te gaan verwerken in jouw marketingplan.

  • Zorg voor meer naamsbekendheid

  • Jouw commercial bij specifieke doelgroepen
  • Goedkoper dan TV adverteren

Video adverteren via YouTube

Dagelijks worden er zeer veel video’s via Youtube bekeken. Inmiddels is het bereik zelfs groter dan het ‘normale’ tv kijken. Youtube biedt alleen veel meer mogelijkheden om jouw video (commercial of niet) onder de aandacht te brengen bij mensen die voldoen aan de door jouw gestelde voorwaarden. Wij kunnen helpen om optimaal video advertenties, via Google Ads, in te zetten.

Video adverteren via Facebook

Facebook Ads biedt zeer interessante mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten op basis van gedrag, demografie en interesses. Wanneer je video advertenties specifiek inzet kun je je bekendheid vergroten bij relevante doelgroepen. Zet je Facebook Ads in dan kun je direct ook inzetten op Instagram.

Video adverteren via andere kanalen

Naast de twee grootste netwerken ter wereld zijn er nog vele duizenden andere websites en netwerken die de mogelijkheid bieden om jouw video advertentie onder de aandacht te brengen. Wij kunnen helpen om potentiële klanten te bereiken met video advertenties.

Digital out of home (DOOH)

Niet zo lang geleden was het alleen mogelijk om met posters (lokaal en landelijk) te adverteren met behulp van abri’s. Langzaam maar zeker worden de abri’s vervangen door digitale varianten en is het mogelijk om flexibele te adverteren gelijk aan visueel adverteren op het web. Wij kunnen helpen bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het opzetten van digital out of home campagnes.

Video advertising bij Online Presence

Wij helpen je graag met het opzetten en verbeteren van je video advertising campagnes. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met het opzetten en optimaliseren van campagnes

Gerelateerde diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen