Home|Microsoft ads

Microsoft ads

Wil jij tegen lagere kosten en met minder concurrentie adverteren? Dan is Microsoft Ads hiervoor een uitstekende optie. Adverteren binnen de zoekmachines van Microsoft is een ideale aanvulling op adverteren in andere zoekmachines zoals Google.

  • Meer bezoekers en conversiegericht

  • Maandelijkse rapportage van de resultaten
  • Gecertificeerde specialisten

Wat is Microsoft Ads?

Google heeft al vele jaren een dominante positie als het gaat om zoekmachines. Dit betekent echter niet dat Microsoft Ads niet interessant kan zijn voor jouw bedrijf. Voor veel bedrijven kan het namelijk zelfs voordelen bieden ten opzichte van Google Ads.

Microsoft Ads omvat drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Er kan rechtstreeks op de zoekmachines geadverteerd worden. De mogelijkheden rondom Bing, Yahoo en AOL Ads zijn vergelijkbaar met die van Google Ads. Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat het bereik van een zoekmachine zoals Bing aanzienlijk kleiner is. Het is namelijk zo dat 95% van de mensen gebruik maakt van Google als hun standaard zoekmachine. Maar 5% gebruikt een andere zoekmachine zoals dus bijvoorbeeld Bing.

Waarom Microsoft Ads?

Maar als Google zo veel meer gebruikers heeft, waarom zou je je als bedrijf dan überhaupt ook inzetten op Microsoft Ads?

Onze ervaring leert dat gemiddeld genomen zowel de kosten per klik als de kosten per conversie gunstiger zijn dan Google Ads. De gemiddelde CPC ligt binnen Microsoft Advertising soms tot wel 70% lager dan binnen het traditionele Google Ads.

Een ander voordeel van Microsoft Advertising is dat er minder adverteerders gebruikmaken van dit platform. Genoeg partijen nemen niet de moeite om tijd te besteden aan Microsoft Ads. Dit betekent minder concurrentie , met als gevolg lagere kosten en meer kans op bezoekers en conversies.

Tenslotte is het ook nog mogelijk om een Google Ads campagne te importeren naar Microsoft Ads. Hierdoor kan Microsoft Ads een goede aanvulling zijn op een Google Ads campagne zonder een hele nieuwe campagne te hoeven starten.

Omdat Microsoft Ads wel zijn eigenlijk mogelijkheden biedt ten opzichte van Google Ads zul je nog genoeg kunnen optimaliseren.

Microsoft Ads bij Online Presence

Wij helpen je graag met het opzetten en verbeteren van je Microsoft Ads campagnes. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met het opzetten en optimaliseren van campagnes.

Andere diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen