Home|Social Media adverteren

Social Media adverteren

Social media gebruik neemt toe. Dit biedt kansen! Het is tijd om het beste uit je budget te halen en een sociale dimensie toe te voegen aan jouw marketing strategie. Hulp nodig met jouw social media campagnes? Wij staan voor je klaar.

  • Meer bezoekers en conversiegericht

  • Maandelijkse rapportage van de resultaten
  • Gecertificeerde specialisten

Adverteren op Social Media

Social Media valt niet meer weg te denken uit de marketing-mix. Op creatieve wijze kun je met tekst, afbeeldingen en video zeer specifieke doelgroepen bereiken.

Zowel consumenten als bedrijven maken gebruik van social media om op de hoogte te blijven van zowel privé als zakelijke ontwikkelingen.

Wij helpen bedrijven bij het opzetten van aantrekkelijke campagnes voor onder andere Facebook, LinkedIn en TikTok voor meer fans, bezoekers, leads en klanten.

Welk social media kanaal past bij jou?

Gebruikers van sociale media laten veel informatie achter over zichzelf op de social media platformen. Deze schat aan informatie is voor adverteerders enorm interessant met het oog op marketingdoeleinden.

Doordat er zoveel informatie beschikbaar is kun je heel specifiek richten op je doelgroep. Social media-advertenties zijn daarom vaak heel gericht, relevant en persoonlijk.

Daarnaast kun je als adverteerder zelf bepalen op welke netwerken je advertenties getoond worden. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest.

Bedenk wel dat niet voor iedereen social media-advertenties even interessant zijn en zeker niet iedere social mediakanaal!

Wij hebben ervaring met alle bekende social mediakanalen en zullen je goed adviseren over het wel of niet inzetten ervan. Het inzetten van social media-advertenties moet wel interessant en nuttig voor je bedrijf zijn.

Social media adverteren door Online Presence

Wij helpen je graag met het opzetten en verbeteren van je social media campagnes. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de doelstellingen. Wij zullen de beste strategie bepalen en aan de slag gaan met het opzetten en optimaliseren van campagnes.

Andere diensten

Social media marketing

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen