Home|Dashboards

Dashboards

Wat leveren je marketinginspanningen op? Wil je zelf snel inzicht of wil je resultaten makkelijk delen met collega’s? Dan zijn online dashboards ideaal.

Wij maken interactieve dashboards op maat voor bedrijven. Afhankelijk van de informatiebehoefte stellen wij dashboards, met de bijbehorende data, samen: zo heeft iedereen binnen een organisatie altijd de juiste informatie tot zijn of haar beschikking.

  • Op maat Looker Studio (Google Datastudio) dashboards

  • Online en in .pdf beschikbare dashboards
  • Koppelingen met eigen databronnen

Dashboards op maat

Een interactief dashboard maakt het mogelijk om de resultaten van jouw website verkeer en acties maar ook van alle campagnes overzichtelijk te kunnen monitoren. Wij kunnen helpen bij het creëren van een dashboard op maat zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

24/7 inzicht in resultaat

Waar je maar bent en welk apparaat je ook gebruikt het dashboard kun je op ieder willekeurig moment bekijken. Wij zorgen bij het instellen van de dashboards er voor dat je zelf kunt bepalen over welke periode je de resultaten wilt bekijken.

Realtime data

Je hoeft niet langer te wachten tot je een overzicht ontvangt van de resultaten van de afgelopen maand of week. Een dashboard maakt het mogelijk om realtime resultaten en dus vorderingen te kunnen volgen. Op basis van deze informatie kun je veel sneller anticiperen en jouw website of campagnes laten aanpassen. Wij kunnen helpen bij het inrichten van volledig automatische en interactieve dashboards.

Wil jij ook aan de slag met realtime resultaten?

Dashboards door Online Presence

Wij helpen je graag met het verbeteren het samenstellen van online dashboards. Alle klanten krijgen standaard een gratis dashboard tot hun beschikking.

Andere diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen