Home|Google Analytics

Google Analytics

Zonder informatie over de bezoekers op jouw website is het niet mogelijk om inzicht te krijgen in marketinginspanningen. Om waardevolle data te verzamelen over hoe websitebezoekers jouw site gebruiken wordt Google Analytics, als gratis tool, het meest gebruikt.

Wij bieden de volgende analytics diensten aan:

  • Implementeren en inrichten van Google Analytics 4
  • Google Analytics audits
  • Samenstellen van nuttige overzichtelijke dashboards

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is de analyse tool van Google dat statistieken verzameld van websites. Het geeft een bedrijf een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen en acties van bezoekers.

De inzichten uit de rapporten van Google Analytics kunnen gebruikt worden om te bepalen hoe goed jouw site en de content aansluiten op de behoeftes van jouw bezoekers. Ook kan er met behulp van Analytics bepaald worden via welke weg het meeste verkeer naar de website komt en hoeveel conversies of omzet die verkeersbron oplevert. Van deze zeer waardevolle informatie zou ieder bedrijf gebruik moeten maken. Na jaren ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij jou goed kunnen helpen bij het inzichtelijk krijgen van jouw website bezoek.

Inzicht in jouw data

Wie zijn je bezoekers? Komen zij overeen met de verwachte of gewenste doelgroep? Wij kunnen helpen bij het beantwoorden van deze vragen. De antwoorden zijn weer uitermate geschikt om alle marketinginspanningen op aan te passen.

Call tracking

Meer en meer mensen maken gebruik van hun mobiel om informatie te vinden maar ook om in contact te komen met bedrijven. Wanneer je geen inzage hebt in het belgedrag van je potentiële klanten en alleen kijkt naar hun gedrag op de website, dan mis je belangrijke informatie. Wij maken gebruik van call tracking software om het belgedrag inzichtelijk te maken in Google Analytics en te koppelen aan marketinginspanningen.

Dashboards en rapportages

Hoe houd je het overzicht op alle informatie die voorhanden is? Hoe weet je welke marketingcampagnes wat hebben opgeleverd? Wij kunnen helpen bij het visualiseren van websitegedrag en de effectiviteit van marketinginspanningen met het inrichten en leveren van interactieve dashboards. Als bedrijf ben je daarmee altijd op de hoogte van de ontwikkelingen die voor jou van belang zijn.

Google Analytics bij Online Presence

Ben jij niet thuis in Google Analytics? Wij helpen je graag met het implementeren en inrichten van Google Analytics 4 en het samenstellen van nuttige dashboards.

Gerelateerde diensten

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je. Met ons team van specialisten kunnen wij ook jou helpen met een betere online presence. Bel of mail ons. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Binnen 24 uur nemen wij dan contact op.

  • Altijd een vast aanspreekpunt

  • Meer dan 20 jaar online marketing ervaring

  • Geen langdurige contracten

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen

Klaar om te groeien?

Wij maken graag kennis met je.

Alex Timmers

Maak een afspraak

Door mijn gegevens achter te laten ga ik ermee akkoord dat met mij contact wordt opgenomen